Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанин Віктор Паньків, який загинув на фронті, посмертно отримав чергове поліцейське звання

Переглядів: 2987

Спецпризначенець Віктор Паньків, який загинув наприкінці травня, обороняючи територіальну цілісність України, отримав чергове поліцейське звання. Погони капітана очільник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько нині урочисто вручив родичам загиблого Героя.

Віктор Паньків з дитинства мріяв бути поліцейським, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію Прикарпаття. Був командиром взводу № 2 роти поліції особливого призначення. А з березня чоловік перебував на фронті: ніс службу на Київщині, а коли ворога звідти вибили, виконував бойові завданні у Запорізькій області. Саме там під час масованого ракетного обстрілу Віктор загинув. Йому було всього 36 років…

За дорученням Голови Національної поліції України, відповідно до наказу НПУ, за особисту мужність і самовіддані дії , виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Присязі поліцейського, Віктору Паньківу посмертно присвоєно спеціальне звання поліції «капітана поліції».

4 липня в залі засідань ГУНП в Івано-Франківський області очільник поліції Прикарпаття вручив звання дружині та сестрі загиблого Героя.

Схожі матеріали за тегами: Віктор Паньків звання посмертно

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: