Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Команда Калуського ліцею №2 бере участь у проєкті «Шкільне reality 2» і може виграти призи

Переглядів: 988

В Україні розпочався другий сезон проєкту «Шкільне reality». У ньому беруть участь учні та вчителі з Калуського ліцею №2.

Команда калушан вже зняла сюжет на тему інклюзії. Він доступний на YouTube-каналі проекту «Шкільне reality 2».  Участь у зйомках взяли ліцеїсти, вчитель Ольга Мельник та директор закладу Наталія Овсеєнко.

Тепер калушанам потрібна підтримка. Вона полягає у тому, щоб подивитись відео, поставити вподобайку та написати комент. Ці дії збільшать шанс для дітей міста виграти призи для ліцею.

Для того, щоб Калуський ліцей №2 отримав перемогу в одній з номінацій, то потрібно до 5 лютого отримати 1000 "вподобайок" та найбільшу кількість коментарів.

В проєкті бере участь 50 шкільних команд, які розділені по 5 команд на 1 з 10 тем. Відповідно, паралельно будуть проходити 10 естафет.

“Шкільне reality” - це проєкт, що передбачає зйомки другого сезону Всеукраїнського навчального серіалу. Ідея полягає у зйомках серіалу реальними учителями та учнями шкіл зі всієї України. Мета проекту - розкрити творчий потенціал учасників та популяризувати використання медіа-матеріалів в освітньому процесі.
Зйомки першого сезону серіалу розпочались в січні 2019 року. Тоді учасниками проєкту стало 15 команд зі всієї України. Перший сезон зйомок завершився церемонією нагородження переможців на яку було запрошено всіх учасників, членів журі та спонсорів. Всі команди отримали можливість пройти майстер-класи зі сценаристки та акторського мистецтва в Києві, а кожен окремий учасник отримав книгу або квиток на перегляд кіно. Переможцям вручили програмне забезпечення Mozabook та грошову винагороду для реалізації наступних медійних проєктів.

 

Схожі матеріали за тегами: ліцей №2 шкільне реаліті

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: