Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Лежачих поліцейських» біля «Кахелини» таки встановлять

Переглядів: 810

Про це на сесії Калуської міськради 28 травня повідомив міський голова Калуша Ігор Матвійчук.

Нагадаємо, що 20 березня Микола Пілянський зареєстрував петицію щодо встановлення пристрою примусового зниження швидкості на вулиці С. Бандери в районі пішохідного переходу біля ТзОВ «Кахелина». Чоловік вказав, що встановлення «лежачих поліцейських» зменшить швидкість руху автівок на даному відрізку дороги, де часто трапляються ДТП.

Оскільки петиція набрала необхідну кількість голосів, її розглянули на засіданні координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», координаційна рада вирішила звернутись до начальника управління патрульної поліції в Івано-Франківській області щодо посилення контролю за дотриманням водіями Правил дорожнього руху на вулицях Калуша, зокрема на вулиці С. Бандери, а також погодила встановлення пристрою примусового зниження швидкості в районі пішохідного переходу біля ТзОВ «Кахелина». За погодженням відповідно звернулися в управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

На сесії міський голова повідомив, що представники області вже були у Калуші і погодження дадуть. Тож буде розроблятися  проєкт щодо встановлення дорожніх знаків і розмітки.

«Сподіваюся, що в цьому році «лежачих поліцейських» там встановлять», - зазначив Ігор Матвійчук.  

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш лежачі поліцейські Кахелина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: