Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті взяли під варту «чорного реєстратора», який незаконно переоформляв право власності на майно

Переглядів: 878

На Прикарпатті взяли під варту реєстратора, який на підставі завідомо неправдивих документів переоформляв право власності на об’єкти нерухомості на третіх осіб.

Поліція встановила, що посадовець, використовуючи особистий ключ, вчиняв несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах та автоматизованих системах. В подальшому відбувалася зміна власників об’єктів нерухомості без їхнього відома та згоди. Сума завданих збитків становить понад 21 млн гривень, повідомляє пресслужба прокуратури Івано-Франківської області.

Правоохоронці провели низку обшуків і вилучили документи, що підтверджують причетність фігуранта до кримінального правопорушення та інші речові докази.

Зловмиснику спершу повідомили про підозру за ч. 3 ст. 365-2 (зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги) Кримінального кодексу України, а відтак суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом унесення застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в області, оперативний супровід – працівниками Департаменту кіберполіції.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: