Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті за виплатою додаткової допомоги звернулася понад тисяча багадітних сімей

Переглядів: 1022

В області впродовж першої декади квітня надійшло понад 1050 звернень для виплати допомоги дітям, які виховуються у багатодітних сім’ях.

Сьогодні управління соціального захисту населення опрацьовують звернення громадян та розпочали призначення зазначеної допомоги, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Виплата цієї допомоги, яка запроваджена з 1 квітня, буде здійснюватися за рахунок коштів Державного бюджету через районні та міські управління соціального захисту в розмірі 1700 грн. щомісячно. Кошти можна отримати на відкритий у банківській установі рахунок чи готівкою через відділення поштового зв’язку. Якщо сім’я отримує щомісячну допомогу при народженні, вона може надати реквізити банківської картки, на яку зараховуються 860 грн.

Право отримання допомоги з 1 квітня 2019 року збережено особам, які звернуться за призначенням цієї допомоги протягом квітня-червня цього року.

Нагадаємо, що 13 березня Кабінет Міністрів ухвалив рішення запровадити з квітня виплату додаткової допомоги багатодітним сім’ям. З квітня багатодітні родини отримуватимуть щомісяця 1700 грн від держави на третю, четверту і кожну наступну дитину до досягнення нею 6-ти років.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: