Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поблизу Франківська стався вибух на магістральному газопроводі (ФОТО)

Переглядів: 416

8 червня о 12:05 поблизу с. Клузів Івано-Франківського району на магістральному газопроводі «Угерсько-Івано-Франківськ-Чернівці» діаметром 500 мм відбулася розгерметизація без послідуючого горіння.

Станом на 13:45 спостерігається зменшення тиску витоку газу. Жертв та постраждалих немає, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Підрозділи ДСНС евакуювали двох мешканців з території дачного масиву та проводять оповіщення населення.

Житлові будинки знаходяться від місця розгерметизації на відстані 1 км, а завод ПРаТ «Івано-Франківськцемент» – на відстані 500 м.

Місце розгерметизації очепили. Аварійна бригада РЕМ знеструмила с. Клузів.

На місці події працюють аварійні бригади «Івано-Франківськгаз» та Богородчанського ЛВ УМГ, що обслуговує даний газопровід. Від ДСНС залучено 28 осіб та 9 одиниць техніки.

За інформацією чергового ПАТ «Укртрансгаз» о 13:00 перекрито аварійну ділянку протяжністю 12,8 км. На газопостачання населених пунктів подія не вплинула. Проведено переключення подачі газу по обхідному газопроводу.

Даний газопровід не транзитний, використовується для потреб України.

За інформацією очевидців, стався хлопок частини газопроводу у місці переходу з землі на поверхню без послідуючого горіння. На місці події працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки Нацполіції.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ газопровід розгерметизація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: