Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Смертельна аварія на Прикарпатті: двоє загиблих і двоє травмованих (ФОТО)

Переглядів: 593

Подія трапилася у Коломийському районі. Водій легковика допустив зіткнення з іншим автомобілем. У результаті аварії один із керманичів та пасажир загинули, а іншого  водія та пасажира з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

28 грудня близько 6:20 до чергової частини поліції Снятинщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

На місце події виїхали слідчі обласного управління поліції, слідчо-оперативна група, працівники сектору реагування патрульної поліції, рятувальники та медики.

Поліцейські попередньо встановили, що на ділянці автодороги Н-10 сполученням Стрий-Чернівці-Мамалига між населеними пунктами Снятин та Будилів 24-річний водій автомобіля Ford Mondeo виїхав на смугу зустрічного руху, де не зміг уникнути зіткнення із зустрічним автомобілем Mercedes-Benz Vito, яким керував 34-річний мешканець Снятинської ТГ.

Внаслідок ДТП водій та пасажир  Ford Mondeo загинули на місці події.

Крім того, до медзакладу госпіталізували керманича та пасажира Mercedes-Benz Vito.  

У водія Mercedes-Benz  відібрали кров для перевірки стану сп'яніння.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слідчі в рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Поліція Івано-Франківщини наголошує водіям на дотриманні Правил дорожнього руху.

Схожі матеріали за тегами: ДТП Снятинщина загиблі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: