Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

28-річний прикарпатець порізав співчарочника металевою скобою (ФОТО)

Переглядів: 444

Конфлікт між двома чоловіками на Рогатинщині завершився нанесенням тяжких тілесних ушкоджень.

19 січня о 03:00 до поліцейських надійшло повідомлення від медиків, що до них доставили 24-річного мешканця села Данильче, якому заподіяні тілесні ушкодження, повідомляє поліція області.

Поліцейські з’ясували, що напередодні, в 23:00 18 січня, у селі Чесники між двома чоловіками, які розпивали спиртні напої у третьої особи, трапився конфлікт. У ході інциденту 28-річний мешканець району накинувся на 24-річного чоловіка з металевою скобою. Цими діями зловмисник заподіяв потерпілому відкриту травму органів грудної клітки, колото-різану рану грудної клітки і забій носа. Після цього сусіди допомогли потерпілому і викликали «швидку», а зловмисник з місця події втік. Його правоохоронці розшукали та затримали у порядку ст. 208 КПК України.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. Невдовзі слідчі оголосять йому про підозру, а суд обере запобіжний захід. Досудове розслідування триває, в ході якого з’ясовуються всі обставини події.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: