Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

415 прикарпатців поповнять ряди Збройних сил України

Переглядів: 479

Сьогодні, 15 грудня, під час засідання обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик, підбили підсумки осіннього призову на строкову військову службу.

Станом на 15 грудня територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки області на строкову військову службу призвано 415 осіб, що становить 100% від запланованого обсягу. Про це повідомив військовий комісар обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ОТЦК та СП) Володимир Ярмошук, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

За результатами роботи районних призовних комісії під час осіннього призову кращими визнані Верховинський, Галицький, Богородчанський РТЦК та СП та Долинський ОМТЦК та СП.

Члени обласної призовної комісії обговорили хід осіннього призову на строкову військову службу та проблемні питання, розглянули скарги та заяви громадян щодо рішень районних (міських) призовних комісій.

Рекомендації з питань організації роботи з призовниками у період між призовами та при проведенні весняного призову 2021 року будуть доведені новоствореним райдержадміністраціям (територіальним громадам), районним (міським) ТЦК та СП, територіальним підрозділам Національної поліції області.

Довідка

В Україні з 1 жовтня по 31 грудня мають призвати на строкову службу військову службу загалом 13 570 юнаків, у тому числі 415 з Прикарпаття.

Призиватимуться придатні за станом здоров’я до військової служби громадяни України чоловічої статі, яким до відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старші особи, які не досягли 27 річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від строкової служби.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття призов

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: