Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Біля Майдану не розминулися вантажівка і автобус. Є одна жертва і десяток постраждалих (ФОТО)

Переглядів: 1480

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася 6 червня близько 16.30 в с. Майдан Тисменицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій рейсового автобуса «Івано-Франківськ-Калуш», рухаючись в напрямку Калуша, виїхав на зустрічну смугу руху, щоб обігнати ЗІЛ-130, який їхав у попутньому напрямку. Саме в цей час водій «ЗІЛа», завантаженого піском, почав здійснювати поворот ліворуч, що призвело до зіткнення транспортних засобів. Вантажівка перекинулася відразу, а автобус з’їхав у лісосмугу, де за кількадесят метрів також перекинувся, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У результаті ДТП, за попередніми даними, 31-річна пасажирка автобуса внаслідок отриманих тілесних ушкоджень померла у лікувальному закладі, ще понад 10 осіб травмовано. Кількість потерпілих, яких доставлено до лікувальних закладів Івано-Франківська та Калуша встановлюється.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Тисменицького ВП та слідчого управління. Розпочато досудове розслідування.

 

 

Схожі матеріали за тегами: ДТП Майдан вантажівка автобус

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: