Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Буковель» закривають на карантин

Переглядів: 466

На Прикарпатті з 00:00 13 березня закрили роботу ТК «Буковель». Відповідне рішення ввечері 12 березня ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС на своєму позачерговому засіданні, про що було зазначено на брифінгу в Івано-Франківській ОДА, інформує «Калуш ФМ».

Обласна влада вирішила обмежити в'їзд на територію Поляницької територіальної громади, де розташований курорт «Буковель». На територію ОТГ пропускатимуть тільки мешканців або працівників місцевих закладів та підприємств, тому туристи не зможуть потрапити на курорт.

Як пояснили в ОДА, причиною такого рішення стали звернення представників місцевого малого бізнесу, а також повідомлення про порушення карантину.

– На території «Буковелю» відбулись перевірки, за результатами яких складено 51 адміністративний протокол щодо порушень карантину. Зокрема, 26 протоколів отримали оператори підйомників, – зазначив Андрій Бойчук.

Він зауважив, що рішення обласної комісії ТЕБ і НС про припинення діяльності курорту «Буковель» було вимушеним, бо на території Поляницької громади відбувається повне ігнорування карантинних обмежень.

– Тепер на в’їздах у село Поляниця будуть розташовані контрольно-пропускні пункти. З 00:00 13 березня туристам рекомендуватимуть не в’їжджати на територію населеного пункту. В село пропускатимуть місцевих жителів та осіб, що там працюють. Нам потрібно перервати ланцюг розповсюдження коронавірусу, – додав Андрій Бойчук.

 

Схожі матеріали за тегами: «Буковель» карантин

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: