Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Через кількаденну пиятику 26-річна прикарпатка забула про догляд за трьома дітьми

Переглядів: 1649

Від початку цього року працівники ювенальної превенції Івано-Франківщини задокументували 558 фактів ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

Приміром, під час перевірки однієї з таких сімей в селі Луквиця, що у Богородчанському районі, працівник ювенальної превенції разом з дільничним офіцером поліції застали матір трьох малюків абсолютно нездатною доглядати за ними через кількаденну пиятику. 26-річну жінку протягом останнього року вже притягували до адмінвідповідальності за те, що через пристрасть до алкоголю нехтувала потребами своїх дітей віком від півтора до 5 років, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Тож цього разу на неї склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 184 КУпАП. Якщо молода жінка й тепер не отямиться та не дбатиме про малюків, то може постати питання про те, чи взагалі дітям безпечно надалі залишатися в цій сім’ї.

Схожу ситуацію поліцейські цими днями виявили й в селі Раковець, де батьки п’ятьох неповнолітніх дітей занедбали синів та дочок. За ними також тепер пильніше наглядатимуть працівники поліції та соцслужб, спонукаючи забезпечити дітям необхідні побутові умови та займатися їх вихованням.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття мати пиятика діти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: