Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Чергове відрядження на схід: загін прикарпатських поліцейських вирушив в зону ООС (ФОТО)

Переглядів: 363

13 липня зведений загін поліцейських Івано-Франківщини вирушив у зону проведення операції об’єднаних сил, щоб змінити на бойовому посту своїх колег, котрі вже понад два місяці несуть там службу.

Зведені загони поліції  Прикарпаття несуть службу на сході держави з літа 2014 року. За цей час не раз змінювалось їх місце дислокації, але постійними залишались службові завдання – правопорядок у населених пунктах, спокій та безпека їх жителів, пропускний режим на визначених об’єктах, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

На схід цього разу вирушили 30 працівників поліції, серед яких – досвідчені бійці, які мають за плечима уже не одну ротацію.

Підтримати та провести правоохоронців традиційно прийшло керівництво поліції області, колеги, друзі та рідні.

«Дотримуйтеся дисципліни, законності та гідно виконуйте поставлені перед вами завдання із забезпечення правопорядку, безпеки громадян і протидії злочинності, – звернувся до правоохоронців начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області Ігор Влашин.Не забувайте про підтримку одне одного і чекатимемо вас у повному особовому складі після закінчення ротації».

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція ООС

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: