Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Чорний ліс»: ОДА вдруге відмовила приватному підприємству в оформленні права на 8,5 тисячі гектарів лісу

Переглядів: 619

Івано-Франківська облдержадміністрація прийняла розпорядження «Про результати розгляду заяви (клопотання) суб’єкта господарювання із земельних питань». Розпорядження підписав т.в.о. голови Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів.

До ОДА звернулось приватне підприємство «Спеціалізоване, лісомисливське, науково-дослідне, природно-заповідне господарство «Чорний ліс» з проханням надати дозвіл на проведення інвентаризації земель площею 8531 га, наданих в постійне користування Приватному підприємству рішенням Івано-Франківської обласної ради від 14.03.2000 року № 278-12/2000, повідомляє «Галичина».

Зазначимо, що йдеться про земельну ділянку на території Богородчанського, Калуського та Тисменицького районів.

«В обласній державній адміністрації відсутня інформація про наявність у приватного підприємства «Спеціалізоване, лісомисливське, науково-дослідне, природно-заповідне господарство «Чорний ліс» документів, що посвідчують право постійного користування землями, які зазначені в рішенні Івано-Франківської обласної ради від 14.03.2000 року №278-12/2000 «Про вилучення і надання земель лісового фонду», - йдеться у документі.

Відтак, заявнику відмовили у задоволенні клопотання.

Нагадаємо, що у грудні 2019 року підприємство намагалось отримати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою.

Зазначимо, що Приватне підприємство «Спеціалізоване, лісомисливське, науково-дослідне, природно-заповідне господарство «Чорний ліс» займається мисливським господарством у зоологічному заказнику «Чорний ліс».

За даними ЄДРПОУ, засновником ПП «Спеціалізоване, лісомисливське, науково-дослідне, природно-заповідне господарство «Чорний ліс» є житель Крихівців Лущак Михайло Миколайович.

 

Схожі матеріали за тегами: ОДА Чорний ліс приватизація відмова

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: