Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

День добра. До Калуша привезли понад дві тисячі мішків гуманітарної допомоги (ФОТО)

Переглядів: 377

12 січня служба у справах дітей Калуської міської ради у співпраці з керівником благодійного фонду «Я майбутнє України» Мартою Левченко організувала благодійну акцію «День добра» для вразливих категорій населення.

Представники фонду привезли до Калуша понад дві тисячі мішків з одягом, взуттям, побутовою хімією, дитячими іграшками, книгами та навіть меблями, повідомляє Служба у справах дітей Калуської міської ради.

Благодійну допомогу отримають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, багатодітні сім’ї, сім’ї з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, люди похилого віку, які не можуть про себе самостійно подбати.

Служба у справах дітей висловлює щиру подяку Фонду за співпрацю і зібрані речі.

«Разом ми зуміли подарувати діткам та їх батькам таку необхідну підтримку та увагу. У час пандемії коронавірусу і в дні теперішнього жорсткого карантину сім’ї особливо відчувають матеріальні складнощі. Вже сьогодні ми отримуємо слова вдячності від мешканців громади. Добра справа обов’язково повертається добром», – зауважила начальниця служби у справах дітей Леся Дзундза.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш гуманітарна допомога Марта Левченко

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: