Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Для «атовців» Прикарпаття обстеження на МРТ у приватних клініках оплачуватиме обласний бюджет

Переглядів: 1604

На Прикарпатті апарат МРТ, який на державному обслуговуванні, знаходиться лише у Калуші. Відтак, виникає проблема в учасників АТО, яким потрібно пройти таке обстеження.

Це питання підняли сьогодні, 1 лютого, на комісії з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на сході України та їх сімей, пише Фіртка.

Наразі, поки немає свого апарата, депутати пропонують внести зміни до профільної програми. Мова йде про те, щоб передбачати кошти на проведення обстеження у приватних клініках.

"Треба внести зміни у календарний план. До мене часто зверталися з цим питанням. У приватних клініках кажуть, що готові робити МРТ учасникам АТО відразу, без черг. Треба передбачити на це кошти. Щоб люди не чекали на Калуш, а могли зразу пройти процедуру. Укласти договір і потім вкінці місяця подавали звітність: п'ять чоловік пройшло процедуру - за цих п'ять заплатити", - запропонував депутат облради Роман Ткач.

Пропозицію підтримав перший заступник голови Івано-Франківської облради Василь Гладій. Мовляв, ці зміни потрібно внести до програми ще до сесії.

"У всіх хлопців від броніків летять хребти", - додала голова комісії Наталія Чаплинська.

Відтак в облраді опрацюють такий механізм співпраці.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття учасники АТО МРТ обласний бюджет

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: