Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

До роботи карантинних пунктів на Прикарпатті долучаються студенти-медики

Переглядів: 353

Голова облдержадміністрації Андрій Бойчук зустрівся зі студентами Івано-Франківського національного медичного університету, які виявили бажання долучитися до роботи шістнадцяти карантинних пунктів, що функціонують в області.

Працівники національної поліції та департаменту охорони здоров’я розповіли про функції, покладені на вказані пости. Йдеться про проведення температурного скринінгу та попереднього медичного огляду людей, які пересуваються транспортними засобами по території області, пише «Калуш ФМ» з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Очільник Прикарпаття наголосив на важливості вкладу кожної людини у процес протистояння поширенню COVID-19.

«Щиро вдячний усім, хто проявляє свою громадянську позицію і робить свій внесок у боротьбу з пандемією, – підкреслив Андрій Бойчук. – Поряд із діями влади по збільшенню ліжкомісць, по забезпеченню медичних закладів кисневими точками та медикаментами, не менш важлива поведінка кожної людини. Адже дотримання карантинних обмежень, просвітницька робота, долучення до ініціатив, спрямованих на боротьбу з поширенням коронавірусу, допоможуть зберегти життя і здоров’я наших близьких».

Нагадаємо, що у п’ятницю, 19 лютого, відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС, де було прийнято рішення про створення в області на в’їздах і виїздах з населених пунктів, де висока захворюваність на COVID-19, шістнадцяти карантинних пунктів.

 

Схожі матеріали за тегами: Карантинні пункти Прикапаття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: