Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Долинська міськрада судиться з Кабміном, МОН та ОДА з приводу освітньої субвенції

Переглядів: 353

Долинська міська рада подала до суду на Кабінет міністрів, Міністерство освіти та облдержадміністрацією через гроші, виділені на зарплати освітянам.

Про це Бліц-Інфо повідомили в Івано-Франківському окружному адміністративному суді.

Як зазначається, справу відкрито за позовом Долинської міської ради, яка просить суд визнати протиправною бездіяльність щодо формування та розподілу обсягу освітньої субвенції.

Відповідачі у справі – Кабінет Міністрів України, Міністерство освіти і науки України, Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

«Позивач просить суд зобов’язати відповідачів передбачити обсяг освітньої субвенції для Долинської територіальної громади на 2021 рік в розмірі 189662,0 тис. грн. Розгляд справи проводиться колегією суддів за правилами спрощеного позовного провадження. Міністерство освіти та науки України звернулося з клопотанням про перенаправлення справи до Окружного адміністративного суду міста Києва. Івано-Франківський окружний суд відмовив МОН в даному клопотанні», – кажуть у пресслужбі суду.

За станом розгляду справи можна стежити в розділі «Стан розгляду справ» на офіційному веб-сайті Івано-Франківського окружного адміністративного  суду.

 

Схожі матеріали за тегами: Долинська міськрада суд МОН субвенція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: