Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Долинянин відсидить рік у в’язниці за крадіжку зубної пасти

Переглядів: 420

Долинський районний суд виніс вирок жителю Долинщини, який украв у магазині засоби догляду за зубами.

Як ідеться в матеріалах справи, 27 липня 2020 року чоловік, маючи не зняту і не погашену у встановленим законом порядку судимість за крадіжку, зайшов у магазин «Копійочка» у м. Долині, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Галичину.

Скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, він набрав засобів догляду за зубами (тюбики зубної пасти різних виробників), а також жіночий дезодорант-спрей на загальну суму 1404 гривні. Все це помістив у поліетиленовий пакет і виніс з крамниці, не розплатившись за них на касі.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав повністю, суду пояснив, що він раніше неодноразово судимий. Останній раз він засуджений Болехівським міським судом Івано-Франківської області 28.05.2018 року за ч.2 ст. 185 КК України до покарання у вигляді штрафу в розмірі 1700,00 грн. Штраф він сплатив цього ж дня.

За його словами, викрадений товар він продав за приблизно 600 гривень, які використав для придбання продуктів харчування.

Згідно з досудовою доповіддю інспектора Долинського МРС філії ДУ «Центр пробації в Івано-Франківській області» –ризик вчинення повторного кримінального правопорушення оцінюється як високий, ризик небезпеки для суспільства, у тому числі для окремих осіб – високий, орган пробації вважає, що виправлення особи без позбавлення волі або обмеження волі може становити небезпеку для суспільства.

До обставин, що пом’якшують покарання суд відносить те, що обвинувачений у вчиненому щиросердечно розкаявся, активно сприяв розкриттю кримінального правопорушення, є особою з інвалідністю 2-ї групи загального захворювання.

Обставиною, яка обтяжує покарання, є рецедив злочинів.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.185 КК України, призначивши покарання у вигляді позбавлення волі терміном один рік. Строк відбуття покарання засудженому обчислювати з моменту приведення вироку до виконання.

Схожі матеріали за тегами: Долина крадіжка вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: