Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ДТП поблизу Івано-Франківська. BMW влетіла в автоцистерну – виникла пожежа (ФОТО)

Переглядів: 469

26 січня о 22:08 на трасі Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль поблизу в’їзду до Тисмениці трапилася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися легковий автомобіль «BMW» та вантажний «ГАЗ-53», що перевозив цистерну з дизельним паливом ємністю 4 тони, з посиланням на ГУ ДСНС в Івано-Франківській області повідомляє «Калуш ФМ».

У результаті аварії відбувся розлив та загорання паливно-мастильних матеріалів на площі 30 кв. м.

«О 22:21 вогнеборці локалізували пожежу, а о 22:30 – ліквідували. Також було проведено заходи щодо від’єднання клем АКБ автомобілів, забезпечено освітлення місця події. Постраждалих на місці події немає. Всього від ГУ ДСНС в області було залучено 5 одиниць техніки та 19 чоловік особового складу, також працювала чергова зміна ОКЦ та МОГ Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС в області», – інформують рятувальники.

Як повідомили в поліції, в результаті зіткнення вантажівку розвернуло та відірвалась паливоцистерна, а автомобіль «БМВ» відкинуло в кювет. Попередньо встановлено, що водій автівки «БМВ» не впорався з керування та допустив зіткнення з вантажівкою, яка перевозила дизпаливо.

Схожі матеріали за тегами: ДТП Н-18 BMW ГАЗ-53 зіткнення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: