Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двадцять років без ремонту. В області відремонтують 385 км автошляхів місцевого значення

Переглядів: 989

Перелік найпроблемніших ділянок доріг уже сформували.

11 червня під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулася нарада з питань визначення найбільш проблемних ділянок доріг місцевого значення в області. Участь у її роботі взяли керівництво облдержадміністрації та обласної ради, голови районів, міст і об’єднаних територіальних громад, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

За словами Олега Гончарука, на сьогодні найбільшого капіталовкладення потребують автошляхи місцевого значення, які не ремонтувалися понад двадцять років. Їхня загальна протяжність 3200 кілометрів. На утримання і ремонт таких доріг область отримала 278 мільйонів гривень. 80 мільйонів буде спрямовано на середній ремонт цих автошляхів, ще 80 – на дрібний поточний ремонт. Окрім того, частину грошей спрямують на утримання і експлуатацію доріг, ще частину – на повернення боргу за проведений у минулому році ремонт дорожнього покриття.

Варто зазначити, що наразі сформовано перелік найбільш проблемних ділянок доріг, - а це 385 км автошляхів, - де проведуть ремонти, вартість одного кілометра яких становитиме понад три мільйони гривень. Також заплановано відновлення п’яти автомобільних мостів, які перебувають в аварійному стані. 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття дороги ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: