Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Дві ДТП: легковик наїхав на жінку, а маршрутний автобус – на чоловіка

Переглядів: 766

21 травня трапилися дві аварії, у яких травмувалися люди. ДТП правоохоронці зафіксували в Івано-Франківську і Снятинському районі.

21 травня о 08:13 надійшло повідомлення, що в Івано-Франківську у мікрорайоні Пасічна водій маршрутного автобусу №25 вчинив наїзд на пішохода. 61-річний керманич на нерегульованому пішохідному переході збив 66-річного чоловіка. Потерпілого з місця події госпіталізували із закритим перелом нижньої кінцівки. Водій – тверезий, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Того ж дня о 10:56 до снятинських поліцейських надійшло повідомлення від медиків, що у смт Заболотів сталася аварія, у якій травмувалася 49-річна жінка. Встановлено, що 23-річний водій автомобіля «ВАЗ 210432» на пішохідному переході допустив наїзд на жінку. Після ДТП, коли медики госпіталізували потерпілу, водій залишив місце події. Його та автомобіль поліцейські виявили за місцем проживання у Косівському районі. Транспортний засіб правоохоронці вилучили, а у водія відібрали кров на вміст алкоголю. Результат – негативний. У результаті ДТП потерпіла отримала струс та забій головного мозку.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Санкція статті передбачає  штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, арешт строком до шести місяців чи обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ДТП авто автобус травмовані

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: