Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двоє калуських легкоатлетів здобули перемоги на чемпіонаті України (ФОТО)

Переглядів: 245

17 і 18 вересня у Львові на комплексній спортивній базі «Скіф» держуніверситету фізичної культури відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР, на якому за нагороди змагалися юнаки і дівчата 2006 року народження і молодші.

У цих всеукраїнських змаганнях брали участь близько 600 юних атлетів з 25 регіонів країни. Команда ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради була представлена на чемпіонаті України невеликою кількістю спортсменів, однак двоє з них здобули медалі, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

Зокрема, у змаганнях з метання 600-грамового списа краще за всіх виступив 15-річний Семен Лукасевич. Цей юнак, з яким фактично в приміщенні й без спортивного списа працює тренер-викладач ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради Ігор Заремба, бо в місті немає спортивного майданчика із сектором для метань, став чемпіоном України. При цьому калуський атлет ще й встановив особистий рекорд в метанні списа, який тепер становить 46 м 86 см.

Ще одну медаль, однак бронзового ґатунку, здобула на чемпіонаті України вихованка заслуженого тренера України з легкої атлетики Миколи Богоносюка 15-річна Сніжана Джичко. Вона посіла третє місце в бігу на 200 метрів, фінішувавши з результатом 27,17 сек., що теж став новим особистим рекордом спринтерки.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуські атлети перемоги Лукасевич Джичко

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: