Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Двох дівчат, які втекли із центру реабілітації, знайшли в Завої, ще одну розшукують (ФОТО)

Переглядів: 461

У результаті кропітких пошуків  працівники поліції виявили двох вихованок Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей Івано-Франківської області  в селі Завій, що на Калущині. З дівчатами все гаразд. Ще одну неповнолітню поліцейські продовжують розшукувати.

Відразу після повідомлення про зникнення неповнолітніх дівчат працівники прикарпатської поліції розпочали проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення їх місцезнаходження.До пошуків залучили поліцейських ювенальної превенції, карного розшуку, працівники відділів та відділень поліції Івано-Франківщини, на території обслуговування яких ймовірно могли знаходитись неповнолітні, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб оперативно розшукати дітей: проводили подворові обходи, спілкувалися з місцевими мешканцями і перехожими та невдовзі розшукали неповнолітніх на Калущині.

Ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду з розшукуваними щодо причин втечі та недопущення подібних випадків у майбутньому.

Наразі правоохоронці продовжують розшукувати Петрачкову Діану Володимирівну, 2006 року народження, мешканку с. Шевченкове Калуського району.

Прикмети: зріст 160 см, волосся довге хвилясте чорне, може бути в окулярах для зору.

Одягнута в світлі джинси, на лівій нозі джинсів вишивка, кросівки червоного кольору.

«Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження зниклої дитини, просимо негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0979765101», – просять у поліції.

Схожі матеріали за тегами: Поліція неповнолітні розшук

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: