Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Франківщина потрапила до «червоної» зони – призупиняють міжобласне сполучення

Переглядів: 904

В Україні оновили список «червоних», «помаранчевих» та «жовтих» областей за показниками захворюваності на коронавірус, рівнем госпіталізації та завантаженістю лікарень.  

Про це повідомляє «УП» з посиланням на МОЗ.

Таким чином, до списку областей із найгіршою ситуацією з COVID-19 потрапила Буковина та Прикарпаття.

Ще 7 областей опинилися у «помаранчевій» зоні. Це зокрема, Вінниччина, Донеччина, Житомирщина, Закарпаття, Запорізька, Луганська та Тернопільська області.

Решта регіонів – у «жовтій» зоні.

Додамо, що 23 лютого відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Рішенням комісії було запроваджено червоний рівень епідемічної небезпеки в Івано-Франківській області з 00:00 годин 26 лютого 2021 року. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій також прийняла рішення:

до 26 лютого вжити заходів щодо корегування графіків руху регулярних та не регулярних перевезень міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом в населені пункти Івано-Франківської області та з них.

Заборонити посадку та висадку пасажирів на регулярні та не регулярні рейси міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом з 26 лютого 2021 року в населені пункти Івано-Франківської області та з них.

Також комісія вирішила:

Івано-Франківській обласній державній адміністрації організувати контрольно-пропускні пункти на в’їздах-виїздах на території області та забезпечити проведення температурного скринінгу, опитування осіб щодо наявності у них респіраторних симптомів, чергування бригад екстреної медичної допомоги, працівників національної поліції та державної служби з надзвичайних ситуацій. При наявності у особи респіраторних симптомів або підвищеної температури тіла організувати направлення таких осіб до закладів охорони здоров’я області для проведення диференційної діагностики.

Перелік заборон для «червоної», «помаранчевої» та «жовтої» зони:

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Франківщина ковід червона зона

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: