Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Голова Івано-Франківської ОДА призначила своєю заступницею Людмилу Сірко

Переглядів: 324

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Світлана Онищук 1 листопада підписала розпорядження про призначення Людмили Сірко на посаду заступниці голови ОДА.

На посаду заступниці голови ОДА Людмила Сірко переведена з посади заступника директора – начальника відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Курс».

До виконання обов’язків вона приступила сьогодні, 2 листопада. Розпорядженням Людмилі Сірко встановлена надбавка за вислугу років у розмірі 48% посадового окладу.

Додамо, що 20 жовтня Кабінет міністрів погодив призначання Людмили Сірко на посаду заступниці голови ОДА. Зараз в голови Івано-Франківської ОДА три заступники: Богдан Футерко, Віталій Ільчишин та Людмила Сірко.

Довідка.

Людмила Сірко народилася у 1975 році в Тернопільській області.

З березня 1998 року працювала економістом-фінансистом в Галицькому районному центрі зайнятості, де пропрацювала до березня 2016 року, ставши начальником відділу активної підтримки безробітних. З березня 2016 року – заступник начальника відділу організації профорієнтації та профнавчання Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

З квітня 2016 року – начальник відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості. З 13 липня 2020 року призначена заступником директора – начальником відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

 

Схожі матеріали за тегами: Людмила Сірко заступниця ОДА

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: