Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Гройсман спростував інформацію про відставку Насалика

Переглядів: 1263

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевнив, що не має наміру відправляти у відставку міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика. Про це він сказав в ході засідання уряду, коментуючи відповідну інформацію в ЗМІ.

Засідання Кабміну транслювали на урядовому каналі в Youtube, пише «Галицький кореспондент», посилаючись на 112.ua.

«Тут і вас вже, я читаю, у відставку відправляють?» – звернувся прем’єр до Насалика.

«Вчора довідався в пресі, що я відправляю вас у відставку Хочу сказати фантазерам: Або перестаньте щось вживати, щоб не було різних думок… Якщо у мене будуть якісь претензії до когось з міністрів, я про це публічно скажу. Я не збираюся ні з ким займатися кулуарщиною. Всі доброчесні люди можуть бути спокійні, а всі, хто фантазує, – фантазери, що я можу сказати», – прокоментував Гройсман.

Відзначимо, напередодні ЗМІ повідомили про майбутню відставку Насалика нібито з ініціативи прем’єра. Одним з претендентів на його посаду називався нардеп від БПП Олександр Домбровський.

Нагадаємо, 23 травня міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий подав у відставку. Прем’єр Гройсман, коментуючи таке рішення, заявив, що «йому шкода, але це рішення Кутового».

Голова Міністерства інформаційної політики Юрій Стець повідомив про свою відставку 31 травня, причиною назвав стан здоров’я.

Фото з inforesist.org

Схожі матеріали за тегами: насалик гройсман

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: