Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська ЦРЛ прийняла 37 постраждалих і хворих людей похилого віку зі cходу України

Переглядів: 559

21 квітня у Калуську ЦРЛ» доставили із залізничного вокзалу Івано-Франківська 37 мешканців із Донецької, Луганської та Харківської областей, з яких 21 особа потребувала cтороннього догляду та лікування.

Керівники та працівники медичного закладу зустріли прибулих і більшість із них розмістили в одному із вільних відділень, а частині відразу надали необхідну медичну допомогу у спеціалізованих відділеннях, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

Наступного дня заступниця міського голови Наталія Кінаш, головний лікар Калуської ЦРЛ Іван Красійчук разом із іншими спеціалістами закладу відвідали прибулих, аби з’ясувати в кожного із них про те, що їх хвилює та якої допомоги потребують.

– Потягом із Харкова до Івано-Франківська із прифронтових районів східної України прибули до нас в основному люди похилого віку та супроводжуючі їх чотири особи, а також 15-річна дитина, – розповіла Наталія Кінаш. – Більшість із них потребували медичної допомоги, а частина не могла обходитися без сторонньої допомоги. Перебувають вони в медичному закладі тимчасово, хоча декотрим із прибулих вже надається і буде продовжуватися надаватися необхідна медична допомога.

– Серед прибулих є хворі, які потребують  лікування в пульмонологічному, травматологічному відділеннях, онкохворі, а також такі, хто не може обійтися без сторонньої допомоги, – зазначив Іван Красійчук. Стан однієї із прибулих осіб вимагав лікування в реанімаційному відділення. Тож поки всі вони не пройдуть відповідний курс лікування, то перебуватимуть у лікарні й наш медперсонал зробить все необхідне, аби допомогти цим людям.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ хворі зі сходу

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: