Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські волонтери відправили в Харків вагон гуманітарної допомоги (ФОТО)

Переглядів: 364

Нещодавно волонтери Калуської громади громади відправили більше 60 тонн допомоги в Харків.

Про це повідомила Калуська міська філія «Союзу українок», інформує «Калуш ФМ».

«На превеликий жаль, ми не могли повідомити цю новину раніше, поки гуманітарна допомога не прибула в Харків і її не отримали постраждалі внаслідок воєнних дій, адже від цього залежить не лише безпека вантажу, але й волонтерів, які працюють на місцях, водіїв і самих потерпілих. Але від цього новина не стає менш радісною. На цих свілтинах — моменти упакування, відправлення та отримання гуманітарної допомоги», —  йдеться в дописі.

Завдяки небайдужості калушан, безкорисності й потужній підтримці чимало постраждалих від війни отримали продукти й речі першої необхідності.

«З вашою допомогою ми змогли передати до міста-героя продукти харчування у великій кількості й медикаменти з Португалії. Люди похилого віку, які не мають змоги навіть вийти з укриттів через постійні авіаудари або за станом здоров'я, саме завдяки вам одержали набори продуктів й необхідні ліки! Батьки маленьких дітлахів завдякий вашій допомозі отримали дитяче харчування, підгузки і такі необхідні й водночас недосяжні для них продовольчі товари! Ті, хто переховуються від постійних вибухів і стрілянини в метро, завдяки вам і зусиллям волонтерів дістали необхідні речі, засоби гігієни й продукти харчування. Але окрім підтримки населення, ми разом із вами змогли допомогти нашим відважним військовим ЗСУ, які обороняють нашу країну в гарячих точках Харківської області, і вони одержали такі потрібні противірусні препарати, продукти тривалого зберігання й солодощі для підняття бойового духу», —  зазначають союзянки.

Вони дякують всім небайдужим за підтримку й доброту. Разом ми — велика сила, яка здатна наблизити омріяну Перемогу.

Схожі матеріали за тегами: Калуш допомога Харків

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: