Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський «Ігровець» зіграє у матчі за третє місце Дитячо-юнацької футбольної обласної ліги

Переглядів: 757

5 червня на стадіоні "Хет-Трик Арена" в Івано-Франківську відбулись заключні поєдинки фінальної частини юнацького чемпіонату області вікової категорії U-12.

Про це повідомляє Sport.if.ua.

У фінальному турнірі другого етапу змагань приймали участь команди, які на першому груповому етапі посіли 1-ше та 2-ге місця у групах "А", "Б" та "В" відповідно. Серед них й «Ігровець» з Калуша.

Калушани першу гру програли "Прикарпаттю" з Івано-Франківська. Втім, у заключному поєдинку  ФК "Ігровець" переграв Коломийська РДЮСШ з рахунком 4.1.

Таким чином, калушани зіграють у матчі за 3-є призове місце проти Надвірнянської ДЮСШ. А у фіналі поборються івано-франківські ДЮФК "Ніка-05" та СДЮСШОР "Прикарпаття".

Фінальні матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області вікової категорії U-12 відбудуться 12 червня в Івано-Франківську на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена". Початок змагань о 10:00

Після завершення футбольних баталій відбудеться урочиста церемонія підбиття підсумків та нагородження учасників чемпіонатів Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області з футболу вікових категорій U-11 та U-12 сезону 2018-2019 років.

Фото: YouTube

Схожі матеріали за тегами: футбол юнаки ігровець

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: