Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський суд продовжив домашній арешт неповнолітньому, який збив на смерть 6-річну дівчинку

Переглядів: 669

Калуський суд продовжив запобіжний захід неповнолітньому, який допустив наїзд на дитину.

19 січня цього року до Калуського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні по обвинуваченню неповнолітнього за наїзд на дитину, внаслідок чого дитина отримала тілесні ушкодження, що спричинили смерть.

У судовому засіданні прокурором заявлено клопотання про продовження обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, так як наявність ризиків, встановлених попередньою ухвалою суду не відпали, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Потерпіла та її представник підтримали клопотання заявлене прокурором.

Адвокат обвинуваченого не заперечував щодо задоволення клопотання прокурора, однак просив суд змінити умови запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту у зв’язку із воєнним станом в Україні, та дозволити обвинуваченому залишати місце проживання у вихідні дні в денний час доби.

Заслухавши доводи учасників процесу, суд прийшов до висновку, що клопотання прокурора про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту слід задовольнити.

У задоволенні клопотання адвоката про зміну умов запобіжного заходу суд відмовив.

Неповнолітньому заборонено залишати житло по місцю його проживання в період з 18.00  по 06.00  наступного дня у дні тижня з понеділка по п’ятницю. У суботу та неділю встановлено цілодобовий домашній арешт. Зобов’язано обвинуваченого прибувати за кожною вимогою до суду, прокурора чи слідчого.

На даний час суд продовжує розгляд справи про обвинувачення неповнолітнього за наїзд на дитину.

Як повідомляло «Калуш ФМ», ця ДТП трапилася 14 жовтня близько 19:40 на вулиці Богдана Хмельницького у Калуші. Матір з дитиною переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Їх збив неповнолітній мотоцикліст. Водій покинув місце аварії, а дитина померла дорогою до лікарні.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДТП мотоцикліст дитина суд домашній арешт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: