Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Карантин «вихідного дня»: поліцейські Франківщини склали більше 10 протоколів і винесли понад 100 постанов

Переглядів: 459

Правоохоронці Івано-Франківщини продовжують контролювати дотримання карантинних обмежень. Для цього працюють створені мобільні групи, які проводять перевірки на території області.

За вихідні на Прикарпатті працювали 126 рейдових груп, до яких залучалися 264 поліцейських. Від 00:00 28 листопада і станом на 00:00 30 листопада вони провели 343 рейди і перевірили більше півтори тисячі закладів. Йдеться про заклади харчування, торгівлі, розважальні заклади, а також перевізників, повідомляє поліція області.

Правоохоронці виявляють та реагують на усі повідомлення про порушення карантину, проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу з громадянами та керівниками суб’єктів господарської діяльності.

Поліцейські склали 12 протоколів за ч. 1 ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також винесли 111 постанов за ч. 2 ст. 44-3 (особи без засобів індивідуального захисту-масок), а інформацію щодо інших порушень внесли до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Додамо, що з початку карантинних заходів поліцейськими за порушення встановлених карантинних обмежень складено 1011 адміністративних  протоколів, винесено 376 адмінпостанов та розпочато 8 кримінальних проваджень.

Поліція закликає громадян з розумінням поставитись до обмежувальних заходів, адже вони необхідні для припинення розповсюдження небезпечного вірусу.

Схожі матеріали за тегами: Карантин вихідні протоколи порушення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: