Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Комісія Генштабу ЗСУ України перевірить стан військового обліку призовників Прикарпаття

Переглядів: 864

Сьогодні в області розпочинає свою роботу комісія Генерального штабу Збройних сил України, яку очолює полковник С. Рибіцький.

Її метою є перевірка, надання методичних рекомендацій та налагодження взаємодії щодо стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних Прикарпаття у структурних підрозділах облдержадміністрації, Калуській та Косівській РДА, Івано-Франківській, Калуській міських радах, військових частинах, Національної поліції в області, підприємствах, установах і організаціях, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

За словами першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки, зважаючи на події, які відбуваються у східних областях України, дана перевірка дасть можливість проаналізувати роботу органів влади та підприємств щодо виконання мобілізаційної програми на Івано-Франківщині, допоможе виявити недоліки та окреслити шляхи покращення ситуації.

Своєю чергою, С. Рибіцький ознайомив присутніх із графіком проведення перевірки та зазначив, що на сьогодні Івано-Франківська область є першою в Україні, де розпочав роботу електронний реєстр призовників і військовозобов’язаних.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття перевірка комісія Генштаб ЗСУ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: