Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Конфлікт за чаркою. На Богородчанщині жінка вбила співмешканця (ФОТО)

Переглядів: 498

Конфлікт між співжителями виник під час розпивання спиртних напоїв. В ході сварки жінка нанесла смертельне ножове поранення потерпілому. Останній від отриманих травм помер у медзакладі. За такі дії підозрюваній загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

П’ятого січня в післяобідню пору поліцейські отримали повідомлення від мешканця села Старі Богородчани, що його сусідка нанесла тілесні ушкодження співмешканцю. На місце події негайно виїхали правоохоронці, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Вони з’ясували, що конфлікт виник між 43-річною жінкою та її 33-річним співмешканцем під час розпивання спиртних напоїв. У ході інциденту жінка схопила ножа і завдала ударів в область грудної клітки. Від отриманих травм потерпілий помер ввечері, 5 січня, у лікарні.

Зловмисницю поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили речові докази й направили на експертизу.

Фігурантці слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Всі обставини події з’ясує слідство в ході досудового розслідування.

 

Схожі матеріали за тегами: Богородчанщина вбивство жінка співмешканець

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: