Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Квартирні крадіжки. З помешкання франківчанки злодії поцупили долари та фунти стерлінги

Переглядів: 1434

Ледь не щотижня до правоохоронців надходять звернення про крадіжки з квартир, будинків та домоволодінь. Злодії проникають до осель та виносять звідти майно громадян.

Приміром, минулих вихідних зловмисники обікрали квартиру мешканки Івано-Франківська. Невідомі шляхом підбору ключа проникли до помешкання і викрали грошові кошти в сумі 4500 доларів США та 4500 фунтів стерлінгів, інформують в обласній поліції.

Того ж дня злодії проникли у будинок 66-річної жительки Надвірнянського району. Підібравши ключа, лиходії пробралися до середини оселі і викрали 11 тисяч гривень.

Аби ваш дім був неприступним для злодіїв, потрібно засвоїти декілька простих та важливих правил: спершу оберіть вид сигналізації. Вона може реагувати на відкриття або розбиття вікна. Сигналізація відлякує злодіїв або зменшує час їхнього перебування у квартирі. По-друге, встановіть надійні двері та замки (декілька різноформатних).

Ідеальний варіант — змінювати замки кожні три роки. Мета зловмисника — легка нажива. Якщо на його шляху стоятиме лише складний замок, то він його відкриє. Якщо ж квартирному крадієві заважатимуть робити його справу якісні двері, складні замки, грати на вікнах і сигналізація, то він уже точно вирішить не чіпати вашу квартиру.

Якщо ви стали очевидцем квартирної крадіжки — одразу ж телефонуйте на «102».

 

Схожі матеріали за тегами: Франківщина квартирні крадіжки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: