Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Лави поліції Прикарпаття поповнили півсотні випускників вишів системи МВС (ФОТО)

Переглядів: 397

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася зустріч керівництва поліції області з новопризначеними поліцейськими. Вже завтра молоді лейтенанти розпочнуть службу у підрозділах поліції Івано-Франківщини.

6 червня заступник начальника поліції Івано-Франківщини Василь Кіцелюк та керівники підрозділів поліції привітали молодих правоохоронців з відповідальним кроком у житті, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Близько півсотні випускників Національної академії внутрішніх справ та Львівського державного університету внутрішніх справ будуть служити на посадах оперуповноважених, слідчих, дільничних та психологів відділів та відділень прикарпатської поліції.

Заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк дав настанови молодим правоохоронцям та зосередив їх увагу на дотриманні дисципліни й законності, а також відповідального ставлення до роботи.

Також інструктаж для молодих поліцейських провели керівники підрозділів, у яких вони працюватимуть.

Перш ніж приступити до практичної діяльності, вони також поспілкувалися з поліцейськими психологами. Мета – визначити індивідуальні особливості, схильності та потенційні можливості кожного поліцейського.

Вже завтра поліцейські розпочнуть виконувати свої службові обов’язки.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція випускники поповнення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: