Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Місто професій». В Івано-Франківську діти «приміряли» фах поліцейського (ФОТО)

Переглядів: 736

Серед представлених на профорієнтаційному заході, що відбувся у міському парку ім. Т. Шевченка, професій неабияке зацікавлення дітлахів та їх батьків викликали поліцейські експерти, вибухотехніки, кінологи, бійці спецпідрозділу та поліцейські ювенальної превенції.

У рамках однойменного міжнародного дитячого соціального профорієнтаційного проекту працівники прикарпатської поліції знайомили дітей з професійними азами свого фаху. Зокрема, розповідали про специфіку діяльності кожної з представлених поліцейських служб, демонстрували службове спорядження та пропонували самим приміряти його, оглянути та потримати в руках зразки зброї, різноманітного службового обладнання, повідомляє Управління превентивної діяльності в Івано-Франківській області.

Варто зауважити, що такий захід викликав неабияке зацікавлення та захоплення не лише у дітей, а й дорослих.

Дошкільнята з дитячою безпосередністю та щирістю позували перед фотокамерами. Старші прагнули якомога більше дізнатися про представлені професії, а для декого це свято стало реальним приводом навіть замислитися над вибором майбутнього фаху поліцейського.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Професії профорієнтація поліцейські

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: