Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Дністрі рятувальники врятували трьох дітей, а батька – шукають (ФОТО)

Переглядів: 425

28 червня о 19:45 на пункт зв'язку 3-ої ДПРЧ міста Галич надійшло повідомлення про те, що поблизу села Козина Галицької ТГ посеред річки Дністер знаходяться троє дітей, які не можуть самостійно вийти на берег та просять про допомогу.

По прибуттю до місця події рятувальники встановили, що посеред води на річці Дністер знаходяться троє дітей (на відстані орієнтовно 20 м з протилежного берега) і просять про допомогу, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Рятувальники за допомогою човна дістались до дітей (2008, 2011 та 2013 р.н.), доправили їх до берега, де передали працівникам карети швидкої медичної допомоги для проведення медичного огляду.

За інформацією дітей та очевидців, одна з дівчат потрапила на глибину й почала тонути, при цьому потягнула за собою одну зі старших сестер. Батько, побачивши дану ситуацію, почав занурюватись, щоб виштовхнути на поверхню дітей. Відвівши дітей із заглиблення, батько зник з поля зору і на даний час місце перебування невідоме.

До проведення рятувальних робіт залучили 8 одиниць техніки, з них 3 плавзасоби, 24 чоловіки.

Рятувальники 3-ої ДПРЧ м. Галич на човні спільно з водолазами рятувально-водолазної станції м. Галич провели обстеження акваторії дна та русла Дністра на загальній площі 500 м кв. Станом на 23:00 28 червня у зв’язку із настанням темної пори доби роботи призупинили. Чоловіка не виявили.

Відновити пошуково-рятувальні роботи планують з 06:00 29 червня.

 

Схожі матеріали за тегами: Дністер діти порятунок чоловік пошуки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: