Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Долинщині батькам повернули 10-річного сина, котрий заблукав

Переглядів: 897

На Долинщині завдяки небайдужим громадянам та оперативності поліції розшукали та повернули батькам сина, котрий заблукав.

11 червня передобідньої пори на одній із вулиць селища Вигода Долинського району перехожі помітили немісцевого хлопчика, який виглядав розгубленим і не міг до ладу пояснити, ні хто він, ні де живе.

Небайдужі люди, не зумівши допомогти дитині повернутися додому (через проблеми із нерозбірливим мовленням дитини), повідомили про цю ситуацію у поліцію, інформує УПД поліції області.

За вказаною адресою з Долинського відділу поліції негайно скерували групу реагування патрульної поліції, з якою вирушив й інспектор ювенальної превенції Мар’ян Марусяк. Поліцейський, побачивши хлопчика, упізнав у ньому родича іншого неповнолітнього з райцентру, з яким йому раніше доводилося мати справу в службових питаннях.

Виявилося, що знайденому 10-річному хлопчику важко спілкуватися через хворобу, тому він зміг вимовити перехожим лише своє ім’я. Пізніше поліцейський, який упізнав дитину з'ясував, що він приїхав з Долини до бабусі у село.

Поліцейські відразу доправили його до батьків у Долину. Його родичі розповіли, що хлопець разом з мамою останнім часом дійсно гостював у Вигоді, а вранці непомітно пішов з бабусиного двору та заблукав. Це ювенальному поліцейському підтвердила його мама в телефонному режимі, якій він подзвонив. Виявилося, що вона самотужки шукала дитину і надзвичайно зраділа, коли поліцейські повідомили, що хлопчика знайшли і з ним усе гаразд.

 

Схожі матеріали за тегами: Долина хлопчик заблукав

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: