Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Долинщині чоловік наніс ножові поранення двом хлопцям, бо голосно розмовляли (ФОТО)

Переглядів: 1030

21 травня до Долинського відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річного жителя одного із сіл району, який вказав, що під час конфлікту він ножем наніс тілесні ушкодження двом невідомим хлопцям.

Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що близько 2 години ночі двоє хлопців – 17- та 22-річний, перебували на одній із вулиць с. Кальна Долинського району. У цей час до них підійшов зловмисник та зробив молодим людям зауваження, що вони голосно розмовляють. Під час розмови між ними виникла суперечка, в ході якої чоловік взяв зі свого будинку ніж і повернувся на місце злочину, щоб завершити конфлікт. Він наніс молодшому один удар в ділянку тулуба, спричинивши тілесне ушкодження у вигляді різаної рани поперекової ділянки зліва, а іншого ударив двічі, спричинивши колото-різану рану грудної клітки з пошкодженням плеври, плеча та правобічного гемотораксу. Після скоєного, усвідомивши свої дії, він викликав правоохоронців, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Наразі чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального-процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

 

Схожі матеріали за тегами: Долинщина ножові поранення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: