Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Долинщині місцевих мешканців спіймали на незаконному видобутку гравію з річки (ФОТО)

Переглядів: 450

Дії, пов’язані з незаконним видобутком корисних копалин поліцейські викрили на Долинщині. Слідчі розпочали кримінальне провадження та встановлюють всі обставини вказаного правопорушення.

27 січня близько 14 години працівники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області задокументували факт незаконного видобутку піщано-гравійної суміші з русла річки Лужанка, що неподалік населеного пункту Витвиця., повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

На місце події виїхали правоохоронці Долинського відділення поліції. В ході огляду місця скоєння правопорушення поліцейські виявили 5 вантажних автомобілів КрАЗ, МАЗ, ГАЗ, ЗИЛ, «Урал» та екскаватор-навантажувач, за допомогою якого здійснювався забір корисних копалин. 

Зокрема, у кузові автомобіля ГАЗ знаходилась піщано-гравійна суміш. 

Транспортними засобами керували мешканці Витвицької та Болехівської ОТГ.

Жодних документів на видобування та перевезення піщано-гравійної суміші керманичі не мали та відмовились від дачі будь-яких пояснень. Наразі транспортні засоби вилучили і помістили на територію відділення поліції.

За фактом порушення правил охорони або використання надр розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 240 Кримінального кодексу України.

Поліція нагадує,що за незаконний видобуток корисних копалин передбачена кримінальна відповідальність. 

Схожі матеріали за тегами: Долинщина гравій річка видобуток

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: