Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Долинщині затримали львівського гастролера, який обкрадав сільради (ФОТО)

Переглядів: 674

Впродовж червня та липня цього року в селах Долинського району почав орудувати злодій, який обікрав приміщення трьох сільських рад, пошти та приватний будинок.

У ході проведеного комплексу слідчих заходів поліцейські встановили причетного до вказаних злочинів. Ним виявився раніше судимий 32-річний житель Львівської області, повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

На підставі обгрунтованих доказів причетності до крадіжки продуктів харчування з відділення «Укрпошти», що в одному із сіл району, слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України, оголосили йому підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст.185 (крадіжка з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України та подали клопотання до суду про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Наразі поліція доводить причетність львівського гастролера до крадіжок з трьох сільських рад у різних населених пунктах району. Зловмисник вночі, відтискаючи вхідні двері, проникав до сільрад та викрадав ноутбуки, флешки та іншу комп’ютерну техніку, а також грошові кошти. З приватного будинку новобудови, скориставшись відсутністю господарів, які поїхали на відпочинок, злодій викрав гроші та плазмовий телевізор.

За крадіжки, поєднані з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, зловмиснику загрожує ув’язнення на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: