Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Франківщині можуть ввести обмеження «червоної» зони

Переглядів: 585

Сьогодні під час традиційної селекторної наради під головуванням Президента Володимира Зеленського було детально обговорено запобігання поширенню коронавірусу на Прикарпатті.

Як повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, ситуація в Івано-Франківській області залишається напруженою, інформує "Калуш ФМ", посилаючись на Офіс Президента.

«За минулу добу зареєстровано 515 захворілих. У більшості лікарень зайняті ліжка, розгорнутий мобільний госпіталь. Було проведено регіональну комісію з питань ТЕБ та НС за участі головного державного санітарного лікаря. Завтра планується проведення державної комісії ТЕБ та НС щодо вжиття ще низки заходів, які відповідають червоному рівню карантинних обмежень», – сказав він.

Очільник уряду також поінформував про зростання кількості хворих на Вінниччині та Закарпатті.

За словами Дениса Шмигаля, нині в Україні готові 68332 ліжка для хворих на COVID-19, з яких 58390 мають підключення до кисню.

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко зазначив, що в областях, де спостерігається зростання кількості хворих на коронавірус, збільшується й тривалість госпіталізації: якщо раніше вона тривала сім-вісім днів, то зараз – 19-20

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття обмеження червона зона

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: