Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Франківщині призначили нового заступника голови ОДА (ФОТО)

Переглядів: 770

У вівторок, 25 серпня, під час онлайн-наради в Івано-Франківській ОДА представили нового заступника Євгена Фербея.

Нагадаємо, що попередній заступник Дмитро Романюк став директор з управління взаємовідносинами в «Укрзалізниці».

Як відзначив голова ОДА Віталій Федорів, Євгеній Фербей досвідчений управлінець, який буде відповідати за напрямок освіти, культури, спорту та розвитку туристичної галузі в регіоні, інформує Івано-Франківська ОДА.

Своєю чергою заступник голови облдержадміністрації подякував Офісу Президента, Кабміну, керівництву ОДА за надану можливість працювати в команді та окреслив основні пріоритети і завдання у роботі відповідних галузей, зокрема, на 2021 рік.

«Розумію всю відповідальність покладених на мене завдань. Тому буду дотримуватися принципу згуртованої командної роботи, – зазначив Євгеній Фербей. Системна підготовка закладів освіти до нового навчального року в умовах епідемії коронавірусу, виконання програми «Спроможна школа», напрацювання пропозицій в галузі культури, спорту, туризму у 2021 році, повноцінне виконання бюджетних програм та їх напрацювання на наступний рік – основні завдання на цьому етапі роботи».

Зазначимо, що раніше Євген Фербей працював заступником керівника апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ ОДА заступник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: