Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Франківщині судитимуть чоловіка, який убив співмешканця матері

Переглядів: 437

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного громадянина за фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений у листопаді 2020 року в ході розпивання спиртних напоїв зі співмешканцем його матері завдав останньому ряд ударів дерев’яною палицею. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Конфлікт між нетверезими чоловіками трапився у селі Лоєва Надвірнянського району. Під час сварки 30-річний чоловік дерев’яною палицею кілька разів вдарив по голові 56-річного співмешканця матері. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Схожі матеріали за тегами: Вбивство співмешканець суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: