Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Франківщині визначили переможців обласної журналістської премії імені Богдана Бойка

Переглядів: 407

Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Футерка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося підсумкове засідання комісії з обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

Обговоривши роботи журналістів, які надійшли на цей конкурс цьогоріч, за  результатами таємного голосування були визначені лауреати у трьох номінаціях, і з-поміж сімнадцяти претендентів, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Івано-Франківської ОДА.

У номінації «За кращий твір на телебаченні» переможцем визнано творчу групу обласного телебачення «Галичина» зі суспільно-політичним ток-шоу «Позиція Галичини», яка отримає премію в розмірі 22 тисячі гривень.

У номінації «За кращий твір у сфері радіомовлення» лауреаткою премії стала  журналістка Суспільного Карпати UA Христина Кухарук за радіопрограму «Репортаж. «Romeo & Juliet». Винагорода авторці  становитиме 11 тисяч  гривень.

У номінації «За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації або інтернет-виданнях» перемогла журналістка ТРК «Вежа» Христина Зінько (Ткачук) за статтю на сайті www.vezha.org та в інтернет-виданні «Історична правда» - «Життя в племені індіанців: перший українець зі Станиславова на півночі Бразилії». Премія у цій номінації становить 11 тисяч гривень.

На засіданні також були обговорені питання вручення премій переможцям цього конкурсу та внесення змін до положення про обласну премію імені Богдана Бойка в галузі журналістики задля його проведення наступного року.

Схожі матеріали за тегами: Франківщина журналістська премія переможці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: