Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Франківщині запрацював перший в області поліцейський фронт-офіс (ФОТО)

Переглядів: 325

29 червня розпочав роботу фронт-офіс у Коломийському районному відділі поліції. Він орієнтований на оперативне та результативне надання поліцейських послуг у комфортних для громадян умовах.

У такому фронт-офісі громадяни можуть отримати консультації, написати звернення, дізнатися про результати розгляду своїх заяв та повідомлень, залишити відгук про роботу поліції. Для інформаційної допомоги працює група первинної комунікації, а в офісі створені всі умови для оперативного реагування на звернення, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Відкрили перший поліцейський фронт-офіс т. в. о. начальника поліції Івано-Франківщини Остап Білейчук разом зі своїм заступником Василем Кіцелюком та представниками влади.

 «Такий проєкт націлений на співпрацю з громадянами, аби вони почувалися більш комфортно, а їхні питання вирішувалися максимально швидко. Робота фронт-офісу орієнтована на надання якісних поліцейських послуг, вирішення питань та отримання консультацій громадянами», – наголосив Остап Білейчук.

Окрім цього, у відділі поліції працює система відеомоніторингу «Custody Records». Таке нововведення сприятиме попередженню можливих порушень як з боку поліцейських щодо затриманих, так і з боку відвідувачів щодо співробітників поліції.

Схожі матеріали за тегами: Коломия поліція фронт-офіс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: