Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Івано-Франківщині «на гарячому» затримали 40-річну наркодилерку (ФОТО)

Переглядів: 299

В ході досудового розслідування кримінального провадження правоохоронці встановили, що 40-річна мешканка налагодила канал збуту наркотичних речовин. Правопорушницю затримали «на гарячому» під час чергового збуту. Правоохоронці також викрили її спільника.

Задокументували злочинну діяльність наркозбувачів оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з коломийськими поліцейськими та кінологами. Слідчі дії здійснювались під процесуальним керівництвом Коломийської окружної прокуратури, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на поліцію області.

Встановлено, що зловмисники налагодили схему збуту наркотичних речовин на території Прикарпаття. Йдеться про макову соломку та концентрат із неї – опій ацетильований.

Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів та вилучили декілька кілограмів макової соломки, гроші, а також  концентрат. Вилучене направили на проведення низки необхідних експертиз.

Зловмисницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України за вчинення злочинів, які передбачені ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Слідчі повідомили їй про підозру і невдовзі суд обере запобіжний захід.

Відносно 39-річного спільника тривають слідчі дії.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Наркодилерка затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: