Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Івано-Франківщині за вихідні трапилося 38 ДТП (ФОТО)

Переглядів: 616

В Івано-Франківській області та в обласному центрі за минулі вихідні трапилися 38 аварій, у тому числі 12 грудня чотири ДТП з потерпілими, у яких травмувалися шестеро людей.

Про це повідомили в поліції області, інформує «Калуш ФМ».

Зокрема ДТП з потерпілими трапилися:

- о 8:20 у Тисменичанах водій автомобіля Dacia Logan виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в рейсовий автобус Mercedes-Benz Sprinter. Постраждали двоє водіїв;

- о 8:45 на Коломийщині (с. Іванівці) водій Audi виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з Fiat Doblo. Травмувався пасажир Audi;

- о 3:30 у Надвірній водій Audi вчинив наїзд на жінку-пішохода. Потерпілу госпіталізували;

- о 23:50 у Хлібичині, що на Снятинщині, водій Opel Astra з’їхав у кювет. У результаті постраждали водій і пасажир.

За цими фактами ДТП розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Також у зв'язку із погіршенням погодних умов на території Івано-Франківської області 12 грудня були введені тимчасові обмеження для руху вантажних транспортних засобів. Наразі усі обмеження скасовані, а проїзд дорогами державного значення забезпечений. Працівники поліції вживають всіх необхідних заходів щодо зупинки і скерування у визначені місця відстою вантажних автомобілів.

Правоохоронці рекомендують через сніг та ожеледицю стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні.

Пішоходів просять бути уважними особливо в вечірню пору доби та переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофору.

«Пам’ятайте, на автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції, тому якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію «102». Бережіть своє життя, будьте пильними на дорогах», – йдеться в повідомленні.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття вихідні ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: