Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Івано-Франківщину із зони ООС повернувся зведений загін поліцейських (ФОТО)

Переглядів: 444

Відбулася чергова ротація прикарпатських правоохоронців в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Зведений загін правоохоронців з числа бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ» та працівників територіальних підрозділів поліції змінив своїх колег на Сході України. 14 травня поліцейські, які понад два місяці несли службу в зоні ООС, прибули до Івано-Франківська, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на обласну поліцію.

До цього вони забезпечували порядок на Донеччині, залучались до охорони публічної безпеки у населених пунктах та чергували на блок-постах, надавали допомогу населенню, проводили роз'яснювальну роботу та виконували інші поставлені завдання.

Напередодні заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Остап Білейчук, який перебуває у зоні ООС, зустрівся з правоохоронцями і провів ротацію.

На Прикарпатті бійців зустрічали керівництво обласної поліції, колеги, рідні та друзі. Начальник управління превентивної діяльності в області Ігор Влашин привітав бійців з поверненням додому та подякував за сумлінну та відповідальну службу.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліцейські повернення зона ООС

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: